Chujnia żółtoserowa

Lubię żółty ser. Uwielbiam wręcz. Rzecz w tym, że trafić na taki, który dobrze smakuje, a przy tym nie kosztuje nieprzyzwoicie wiele to niemały wyczyn. Zresztą, nawet jak trafi się niedrogi, a dobry ser, problem leży w jego formie; w sklepach wyglądają te wszystkie sery zajeb****, ale przyniesiesz taki do domu, a po godzinie leżenia na stole w kuchni robi się jakby mokry, taki „spocony”. Powiecie: schowaj ser w lodówce! Chowam – następnego ranka mam ser o smaku i zapachu kiełbachy. Chowanie w quasi-próżniowym pojemniku też niewiele daje. Cholera. Pozdro dla fanów sera.

42
55

Komentarze do "Chujnia żółtoserowa"

  1. chujowiczu! zarabiaj z kluu.pl, bez działalności gospodarczej, konto automatycznie weryfikowane
  2. Bo to produkty seropodobne

    0

    0
    Odpowiedz
  3. Wyciągnij kiełbasę z lodówki i daj psu,po czym włóż do niej ser.

    0

    0
    Odpowiedz
  4. Miałem właśnie polecić pojemnik, ale skoro nie działa, to wsadź mały w duży. Przez dwie warstwy tej quasi-próżni już tak łatwo się zapachy nie przedrą.

    0

    0
    Odpowiedz
  5. Jedz ser spodlaski. W przypadku serów i wędlin jakość rzadko towarzyszy przystępnej cenie.

    0

    0
    Odpowiedz
  6. Odkąd pamiętam to jestem serowym chłopakiem :). Ciągle tylko kanapki z żółtym i białym serem hehe. Bo i co jest lepsze od sera? Pozdrawiam. Ser z Wami!

    0

    0
    Odpowiedz
  7. A uwielbiasz też ser spod rakiety?

    1

    0
    Odpowiedz
  8. Zamieszkaj w sklepie skoro tam sery wyglądają dobrze. Twój psycholog Michał Pałeczka P.s. ta porada jest bezpłatna jako, że jest pierwsza i nie znasz się na rzeczy, bo nie domyśliłaś się, że znasz odpowiedź na tą chujnię. Każda kolejna będzie płatna, więc przemyśl wszystko, bo kolejna chujnia może spowodować, że na ser żółty nie wystarczy.

    0

    0
    Odpowiedz
  9. umyj lodówkę

    0

    0
    Odpowiedz
  10. Tu psychiatra Marian Pies. Noż do ciężkiej anielki co to za chujnia o serze. Zalecam hipnozę, która usunie żółty ser z Twoich myśli, bo przewiduję w niedługim czasie, że ser Cię zaatakuje. Wszystko ma swoje podstawy. Za dużo sera w tej chujni. Obawiam się o Twoje zdrowie psychiczne. Hipnoza hipnoza hipnoza likwidacja sera w trakcie!!! Raz dwa trzy otrzep sobie ręce.

    0

    0
    Odpowiedz
  11. Zacznij prace w mieczarni jak ja po miesiącu będziesz miał go dosyć pozdro 😉

    0

    0
    Odpowiedz
  12. nie lubię sera i nie mam tego problemu 🙂

    0

    0
    Odpowiedz
  13. Rób licencjat

    0

    0
    Odpowiedz
  14. Człowieku dzisiaj z kilograma mięsa można zrobić trzy kilo szynki przy pomocy spulchniaczy i wody, więc tym bardziej z serem jest o wiele łatwiej zrobić takie czary-mary.

    0

    0
    Odpowiedz
  15. A myślałem, że tylko ja jestem zryty 🙂 Też pozdrawiam serolubów!

    0

    0
    Odpowiedz
  16. Co z pleśniakami?

    0

    0
    Odpowiedz
  17. Nieprzyzwoicie wiele tzn ile? Ja kupuje królewski po 27

    0

    0
    Odpowiedz
  18. Jeśli tak dalej pójdzie zostaniesz zamieniona w ser.

    0

    0
    Odpowiedz
  19. Po chuja to jesz? Dużo cholesterolu to chujostwo ma

    0

    0
    Odpowiedz
  20. Chuj mnie to obchodzi

    0

    0
    Odpowiedz
  21. Może tak chowaj w lodówce zawinięty w folię? Jakoś mój nie jedzie kiełbachą. Wręcz na odwrót. Prędzej wszystko jedzie serem. ;]

    0

    0
    Odpowiedz
  22. łączę się w bólu. ech… kiedyś to były sery… jak się zrobiło grzankę to się ciągnął, a teraz… szkoda gadać.

    0

    0
    Odpowiedz
  23. Jakbyś zarabiał 17 tysi netto i jeździł mesiem tak, jak ja, to stać by cię było na import najlepszych serów holenderskich. Zajadałbyś się nimi, popijając luksusowe wina francuskie. A taki taśmowy patałach jak ty może pozwolić sobie najwyżej na ser spod krasnoluda od starego zboczeńca na dworcu Zoo w Berlinie. Ale przynajmniej parę groszy wpadnie.

    0

    0
    Odpowiedz
  24. To zmień quasi-próżniowy pojemnik na prawdziwy!

    0

    0
    Odpowiedz
  25. też lubię ser

    0

    0
    Odpowiedz
  26. Niech w końcu Kali się wypowie na temat żółtego sera 🙂

    0

    0
    Odpowiedz
  27. Zgłoś się do Nie do wiary

    0

    0
    Odpowiedz
  28. rób doktorat

    0

    0
    Odpowiedz
  29. oo spoko stary. jak znajdziesz jakiś dobry, to daj znać.

    0

    0
    Odpowiedz
  30. Po twoim siarczystym „cholera” poznaje ze jesteś laską. Co za rynsztokowy język.

    0

    0
    Odpowiedz
  31. @11 w mieczarni produkuje sie miecze? Z walyrjańskiej stali zapewne;)

    0

    0
    Odpowiedz
  32. Ser „Kasztelan” z Auchana. Cała kostka ok. 20 zeta. Bardzo smaczny i niedrogi.

    0

    0
    Odpowiedz