Właśnie spierdoliłem sobie gulasz wołowy do knedlików, dodając jakiegoś jogurtu typu greckiego zamiast śmietany… Jeb! Zważyło się, mimo zachowania należytej staranności… 20 min wyławiania grudek a potrawa mimo to wygląda, jakby była robaczywa. Nie dajcie się zwieść chujowym reklamom, śmietana 32% i tak kopie dupę wszystkim jogurto-śmietano-chujwieczym.
36
14
Jakbyś zarabiał 17 tysi netto i jeździł mesiem tak, jak ja, to wysyłałbyś swojego sługusa na zakupy do Almy po produkty najwyższej jakości, z półki tak wysokiej, na którą najwyższy patałach z taśmy ŁWF nie sięgnie. Jogurt grecki a nie _typu greckiego_ byś kupował. Z mleka prawdziwej greckiej owcy, wypasającej się między kolumnami w Atenach. A tak – to masz jogurt z kondoma mleka jakiegoś byczywąsa, który był na wakacjach w Grecji i zapinał Greczynkę. Jak się spuścisz do wanny z gorącą wodą, to też się zrobią grudki. Spróbuj i porównaj z tym, co teraz wpierdalasz na patałaszy obiad przy ciasnym stole na 12 piętrze mrówkowca w kredycie na 40 lat na obrzeżach miasta.
Hahahahahahahahahah
Chuj Ci w dupsko podróbo, ale trochę sie uśmiałem ;D
„Jak się spuścisz do wanny z gorącą wodą, to też się zrobią grudki.” – mesio wie bo tak robi od lat hahahha. Wydało się.
Z największą przykrością łączę się z Tobą w żalu Sz. P. Nieudaczniku i Stulejarzu. Kim trzeba być, żeby wchodzić codziennie na ten portal i słać te gówniane prymitywne pozbawione humoru komentarze. KURRWAA! opamiętaj się. Życie jest piękne, wyjdź do ludzi tępy chuju to może kiedyś faktycznie będziesz zarabiał 17 tys miesięcznie. CH CI W D lamusie chuj z Tobą.
Tak to jest jak się łyka wszystko z połykiem z reklam 🙂 Smacznego!
A nie trzeba było zblendować na gorąco?
To co by z mięsa zostało? A poza tym ten wpis jest sprzed 2 lat.