Kebab

człowiek wraca z imprezy godzina 3:50 oczywiście trzeba coś ojebać, no jak by inaczej wbijam do fastfooda zamawiam kebab, i stoi tam z 15stu pakistan na 2 metrach kwadratowych, ja głodny aż mi żołądek wykręca, a te parówy robią tego kebaba 25 zajebanych minut, no na jakiego huja ich tam stoi tylu? nie dość, że skasowali 3.50 F za niego to jeszcze był tak okrutnie pikantny, że huj staje w poprzek, i jasna krew by ich pozalewała żeby takiego spalonego dać, i do tego stoją i się patrzą jak jesz, co za chujnia z tymi ciapatymi, że się w deklu nie mieści, człowiek spokojnie kulturalnie chce zjeść, a tu banda niewychowanych angielskich bezmózgich typów, o żesz was w dupę murzyn pociskał, no do ciężkiej dupy trzeba było wyjść i tak zrobiłem, pozdrawiam nocnych marków których męczy samotność! zdrów bądźcie ha!

35
60

Komentarze do "Kebab"

  1. chujowiczu! zarabiaj z kluu.pl, bez działalności gospodarczej, konto automatycznie weryfikowane
  2. Jebać kebaby w Anglii, Turcji czy gdzie kol wiek. Robione w Polsce są najlepsze 🙂

    0

    0
    Odpowiedz
  3. Chciałeś za granicą kebaba wpierdalać to masz za swoje…a tak na poważnie czy tak trudno zorientować się gdzie ma się dobry kebab w okolicy i tego się trzymać?Chociaż może to być upierdliwy ja np swój mam na Okęciu,jak coś to zazwyczaj jak jestem głodny to znajduje się w centrum(a tam teraz po chuju wszystkie te kebaby)a sam jestem z Piastowa:)

    0

    0
    Odpowiedz
  4. pół biedy zorientować się gdzie znaleźć dobry kebab – kwestia znalezienia miejsca gdzie sprzedają go o 3:50! 😉

    0

    0
    Odpowiedz
  5. Polecam Łódź i Piotrkowską w rejonach Saspolu. Tam zawsze po imprezie opierdoli się idealnego kebaba 🙂 Najlepiej w tortilli i bez surówek, żeby chujozy więcej mięsa włożyli. MNIAM !!!

    0

    0
    Odpowiedz
  6. jebać kebaby kolego, polskiej kuchni spróbuj! przynajmniej nikt ci zdechłego psa z surówką nie wymiesza. śrut

    1

    0
    Odpowiedz
  7. w polsce najlepsze kababy? no niech mnie kaczka kopnie, chłopie tak samo można powiedzieć jakby turcy czy hindusi robili najlepsze pierogi czy bigos, niech was huj światowcy, a co do polskiego jedzenia zagranicą to idź kolego tam szybciej znajdziesz zmielonego psa i stare mięso niż w kebabie hah

    0

    0
    Odpowiedz