Chleb

Serdecznie wkurwia mnie to, że chleb jest posypany zbyt dużą ilością mąki, przez co jestem cały usyfiony :/

21
17

Komentarze do "Chleb"

  1. chujowiczu! zarabiaj z kluu.pl, bez działalności gospodarczej, konto automatycznie weryfikowane
  2. Po prostu jedz nad talerzem, a po jedzeniu umyj/wytrzyj ręce.

    0

    0
    Odpowiedz
  3. Kup krojony.

    0

    0
    Odpowiedz
  4. LOL? Chleb krojony kosztuje prawie tyle samo i nie ma w nim deka mąki posypanej…
    zresztą tak samo normalny bochenek ma zero posypki. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, że nie ma normalnego chleba 🙁

    0

    0
    Odpowiedz
  5. kupuj chleb z tesco. on nie zawiera mąki w ogóle 😀

    1

    0
    Odpowiedz
  6. Ano właśnie – też mnie to wkurwia. Może któraś z dam lub któryś dżentelmen tego szacownego forum wie, po chuja chleb posypuje się mąką? Nie wydaje mi się, żeby dodawało to jakichś walorów smakowych. Może żeby lepiej wyglądał?

    0

    0
    Odpowiedz
  7. Ogromny problem. Chujnia totalna, przechujna wręcz. Jak z tym żyć? A czy skórka nie za twarda?

    0

    0
    Odpowiedz
  8. A może to nie jest maka ?

    0

    0
    Odpowiedz
  9. Poważny problem

    0

    0
    Odpowiedz
  10. O jak ja za tym tęsknię, za takim świeżym, pachnącym, chrupiącym, otoczonym mąką, ciepłym polskim chlebem, na którym rozpływa się masło, dla którego warto było wstawać przed 6 rano, by iść po niego do pobliskiej 'budki z pieczywem’. Mmmmmm 🙂

    0

    0
    Odpowiedz
  11. To jest zmyłka że chleb niby prosto z pieca, dobry bajer zawsze więcej ludzi kupi…Tak naprawde w chlebie jest mąką najgorszej jakosci, drożdze, chemia…

    0

    0
    Odpowiedz
  12. wpierdalaj kamienie jak ci chleb nie smakuje

    0

    0
    Odpowiedz
  13. Zmień sklep lub piekarnie w jakim kupujesz ten chleb.

    0

    0
    Odpowiedz
  14. Wielka prawda! Jak w szkole jem to się na mnie dziwnie patrzą i nikt mi nie powie, że mam na ustach dużą ilość mąki..

    0

    0
    Odpowiedz
  15. też mam z tym cholerny problem i uważam, że to poważny problem. walą tej mąki, a raczej tego zapychacza, jak nawozu pod rzodkiewki, wszystko po to żeby więcej ważył
    @9 I wcale nie chodzi tu o chleb, który opisujesz, takiego już wieki na oczy nie widziałam

    0

    0
    Odpowiedz
  16. Haha! Mąka jest po to, aby chleb nie lepił się do powierzchi! Widziałeś kiedyś chleb bez skórki na podstawie ?? Bo ja nie… – więc dlatego dodaje się mąkę!

    0

    0
    Odpowiedz