LOL? Chleb krojony kosztuje prawie tyle samo i nie ma w nim deka mąki posypanej…
zresztą tak samo normalny bochenek ma zero posypki. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, że nie ma normalnego chleba
Ano właśnie – też mnie to wkurwia. Może któraś z dam lub któryś dżentelmen tego szacownego forum wie, po chuja chleb posypuje się mąką? Nie wydaje mi się, żeby dodawało to jakichś walorów smakowych. Może żeby lepiej wyglądał?
O jak ja za tym tęsknię, za takim świeżym, pachnącym, chrupiącym, otoczonym mąką, ciepłym polskim chlebem, na którym rozpływa się masło, dla którego warto było wstawać przed 6 rano, by iść po niego do pobliskiej 'budki z pieczywem’. Mmmmmm
To jest zmyłka że chleb niby prosto z pieca, dobry bajer zawsze więcej ludzi kupi…Tak naprawde w chlebie jest mąką najgorszej jakosci, drożdze, chemia…
też mam z tym cholerny problem i uważam, że to poważny problem. walą tej mąki, a raczej tego zapychacza, jak nawozu pod rzodkiewki, wszystko po to żeby więcej ważył
@9 I wcale nie chodzi tu o chleb, który opisujesz, takiego już wieki na oczy nie widziałam
Haha! Mąka jest po to, aby chleb nie lepił się do powierzchi! Widziałeś kiedyś chleb bez skórki na podstawie ?? Bo ja nie… – więc dlatego dodaje się mąkę!
Po prostu jedz nad talerzem, a po jedzeniu umyj/wytrzyj ręce.
Kup krojony.
LOL? Chleb krojony kosztuje prawie tyle samo i nie ma w nim deka mąki posypanej…
zresztą tak samo normalny bochenek ma zero posypki. Nie wiem gdzie Ty mieszkasz, że nie ma normalnego chleba
kupuj chleb z tesco. on nie zawiera mąki w ogóle
Ano właśnie – też mnie to wkurwia. Może któraś z dam lub któryś dżentelmen tego szacownego forum wie, po chuja chleb posypuje się mąką? Nie wydaje mi się, żeby dodawało to jakichś walorów smakowych. Może żeby lepiej wyglądał?
Ogromny problem. Chujnia totalna, przechujna wręcz. Jak z tym żyć? A czy skórka nie za twarda?
A może to nie jest maka ?
Poważny problem
O jak ja za tym tęsknię, za takim świeżym, pachnącym, chrupiącym, otoczonym mąką, ciepłym polskim chlebem, na którym rozpływa się masło, dla którego warto było wstawać przed 6 rano, by iść po niego do pobliskiej 'budki z pieczywem’. Mmmmmm
To jest zmyłka że chleb niby prosto z pieca, dobry bajer zawsze więcej ludzi kupi…Tak naprawde w chlebie jest mąką najgorszej jakosci, drożdze, chemia…
wpierdalaj kamienie jak ci chleb nie smakuje
Zmień sklep lub piekarnie w jakim kupujesz ten chleb.
Wielka prawda! Jak w szkole jem to się na mnie dziwnie patrzą i nikt mi nie powie, że mam na ustach dużą ilość mąki..
też mam z tym cholerny problem i uważam, że to poważny problem. walą tej mąki, a raczej tego zapychacza, jak nawozu pod rzodkiewki, wszystko po to żeby więcej ważył
@9 I wcale nie chodzi tu o chleb, który opisujesz, takiego już wieki na oczy nie widziałam
Haha! Mąka jest po to, aby chleb nie lepił się do powierzchi! Widziałeś kiedyś chleb bez skórki na podstawie ?? Bo ja nie… – więc dlatego dodaje się mąkę!